×
 

Hoppa till innehållet

ÖPPET HUS: PRAKTISKA NYKÖPING

Få inbjudan och påminnelser inför öppet hus:
Fyll i formuläret på sidan så får du inbjudningar och påminnelser inför våra öppna hus, information om gymnasievalet och annat roligt som händer på skolan.

Under öppet hus kan du:
- Träffa elever och personal på skolan
- Gå en rundvandring i skolan och yrkessalarna
- Få information om våra program och inriktningar
- Lär dig mer om hur det funkar att ha praktik och utlandspraktik
- Ställa alla dina frågor och funderingar - och få svar!

Praktisk information:
Datum och tid:
Vi har drop-in under våra öppna hus så att du kan komma när det passar dig. Ta gärna med dig vänner eller familj.
Adress: Brukslagarvägen 5

Hoppas vi ses!

Kommande öppna hus:

 • Inga kategorier
  • Just nu har vi inga inplanerade datum för öppet hus. När nya datum finns tillgängliga kommer du att kunna se dem här.

  Få påminnelser inför öppet hus!

  Fyll i formuläret så skickar vi påminnelser till dig inför att vi har öppet hus.

  HANTERING AV PERSONUPPGIFTER

  När du eller dina föräldrar skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till öppet hus/annan skolvisning, önskar information eller marknadsföring om våra skolor, behöver samtycke lämnas. Samtycke är frivilligt och avges när anmälan eller önskemålet skickas in. Praktiska Gymnasiet är personuppgiftsansvarig på den skola som du har anmält intresse till. Skolan är en del av AcadeMedia-koncernen.

   

  De personuppgifter vi behandlar är namn, e-postadress och telefonnummer för samtliga kontakter med dig samt programval och år för tänkt studiestart för information och marknadsföring. Vissa utskick innehåller spårningspixlar så vi kan se antal öppnade brev.

   

  Uppgifterna delas med anställda inom skoladministration och kommunikation på de skolor du visat intresse för. Syftena är att administrera besök, skicka marknadsföring, andra meddelanden och påminnelser. Vi kan även komma att dela uppgifter till kommunikatörer på bolag inom koncernen för marknadsföring av liknande utbildningar. Vidare lämnar vi information till myndigheter om vi är skyldiga att göra så enligt lag.

   

  De rättsliga grunderna är samtycke för administration av skolbesök och svar på allmänna frågor samt berättigat intresse för den marknadsföring som inte följer av samtycke. Reklam för liknande utbildningar anser vi motiverade i viss omfattning. Utlämnande till myndigheter följer av rättslig förpliktelse. Uppgifterna lagras i ett år efter att ansökningstiden för den sökta utbildningen gått ut. Vid tillbakadraget samtycke gallras uppgifterna omgående.

   

  Till tekniskt stöd anlitas personuppgiftsbiträdena AcadeMedia Support AB, Microsoft Ireland Operations Ltd och Infobip Sweden AB. Uppgifterna kan komma att behandlas i Sverige/EU och i de s.k. tredjeländerna USA, Brasilien, Kina, Indien, Vietnam, Malaysia och Ryssland. Överföring till tredjeländerna sker med stöd av EU-kommissionens standardavtalsklausuler.

   

  Du kan när du vill dra tillbaka ditt samtycke, invända mot behandlingen, begära registerutdrag, rättelse eller att vi begränsar behandlingen. För att avregistrera dig från digitala reklam- och kommunikationsutskick, följ instruktionerna i det SMS eller e-post som du har fått från oss. Du kan även kontakta skolan för detta på fliken Kontakt i menyn.

   

  Vårt dataskyddsombud kontaktas på dataskydd@academedia.se. Vid klagomål på personuppgiftsbehandlingen skickas det till tillsynsmyndigheten IMY (www.imy.se).

  Nyköping

  Besöksadress

  Brukslagarvägen 5
  611 31 Nyköping

  Besök oss

  Vill du vara praktisk för en dag? Som elev för en dag på Praktiska Gymnasiet Nyköping får du hänga med under en dag i skolan, delta på yrkeslektionerna och ställa alla dina frågor till våra lärare och elever. Välkommen!