[wpdreams_ajaxsearchlite]

ÖPPET HUS Praktiska Växjö

På våra öppna hus får du träffa elever och lärare samtidigt som du ser dig om i våra lokaler. Du har möjlighet att ställa frågor om programmen, våra scheman och hur det går till på praktiken. Det är också ett jättebra tillfälle att känna av stämningen på skolan för att se hur det är att gå här hos oss i Växjö. Hoppas vi ses!

 

Fyll i formuläret så skickar vi påminnelser inför våra öppna hus för höstterminen 2021 och vårterminen 2022.

 

 

Information med anledning av covid-19

På grund av coronaviruset kan våra riktlinjer ändras snabbt, vi anpassar våra öppna hus till det läge som råder. Vi ber dig därför att alltid dubbelkolla här på hemsidan inför ditt besök för information om eventuella ändringar.

 

Vi vill uppmana alla besökare att stanna hemma vid minsta symptom som kan tyda på covid-19. Vi följer AcadeMedias riktlinjer för genomförandet av våra öppna hus.

 

 

⇢Kolla in vårt digitala öppna hus så länge!

Nästa öppet hus:

— onsdag —
20 april
17.00 – 19.00

INFORMATION MED ANLEDNING AV COVID-19

På grund av covid-19 kan flera av våra öppna hus bli digitala eller bokningsbara. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer samt AcadeMedias riktlinjer för att bromsa smittspridningen av covid-19. Våra öppna hus kommer hållas enligt de regler och riktlinjer som finns. Håll dig uppdaterad här på vår hemsida för information om ändringar kring Öppet hus för just vår skola.

Har du frågor inför ditt besök?

Hör av dig till vår rektor för att få svar på dina funderingar.

MARIE-CHARLOTTE BÄCKSTRÖM, Rektor

MARIE-CHARLOTTE BÄCKSTRÖM

Rektor

070-728 10 03

Praktiska Gymnasiet Växjö

Arabygatan 53, 352 46 Växjö

0707-28 10 03