[wpdreams_ajaxsearchlite]

ÖPPET HUS

Varmt välkommen till Praktiska Växjö på Digitalt Öppet hus! På grund av rådande restriktioner har vi beslutat att alla våra öppna hus kommer ske digitalt tills vidare.

 

Vi tycker att det är väldigt tråkigt att inte kunna träffa er här hos oss. Vi kommer därför att ännu mer än tidigare använda vår webbplats, och våra sociala medier, för att berätta om skolan och vad vi kan erbjuda. Vi hoppas naturligtvis att vi ganska snart kan återkomma med nya tider för Öppet hus, vi vill ju så gärna träffa alla er som är intresserade av att gå på Praktiska Gymnasiet och berätta om oss.

 

Fyll i formuläret så skickar vi påminnelser inför våra digitala öppna hus för vårterminen 2021.

 

Du kan också boka en privat visning och få en guidad rundtur på skolan, vi tar emot max 3 personer per sällskap. Välkommen!

 

Besök digitalt öppet hus här!

 

Nästa öppet hus:

INFORMATION MED ANLEDNING AV COVID-19

På grund av covid-19 kan flera av våra öppna hus bli digitala eller bokningsbara. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer samt AcadeMedias riktlinjer för att bromsa smittspridningen av covid-19. Våra öppna hus kommer hållas enligt de regler och riktlinjer som finns. Håll dig uppdaterad här på vår hemsida för information om ändringar kring Öppet hus för just vår skola.

Har du frågor inför ditt besök?

Hör av dig till vår rektor för att få svar på dina funderingar.

MARIE-CHARLOTTE BÄCKSTRÖM, Rektor

MARIE-CHARLOTTE BÄCKSTRÖM

Rektor

070-728 10 03

Praktiska Gymnasiet Växjö

Arabygatan 53, 352 46 Växjö

0707-28 10 03