[wpdreams_ajaxsearchlite]
bakgrundsbild representerade praktiska gymnasiets inriktningar.

// Introduktionsprogram

Yrkesintroduktion (IMY) Uppsala

Målet med inriktningen Yrkesintroduktion är du som saknar gymnasiebehörighet ska få en yrkesinriktad utbildning som gör att du kan gå ut på på arbetsmarknaden eller börja studera på ett yrkesprogram.

Bjud in mig till öppet hus!

Ikon för Yrkesintroduktion (IMY)
Yrkesintroduktion (IMY)

Saknar du betyg från grundskolan och vill gå ett yrkesprogram på gymnasiet? Då kan inriktningen Yrkesintroduktion vara rätt för dig. IMY vänder sig till dig som inte har de godkända betyg som krävs för behörighet till ett yrkesprogram. Syftet är att du ska få en yrkesinriktad utbildning som underlättar för dig att etablera dig på arbetsmarknaden, eller som leder till studier på ett yrkesprogram.

Kontakta vår SYV Elizabeth Håkansson på elizabethlynne.hakansson@praktiska.se  eller på 070-211 59 35 för mer information.

Ansökan till Yrkesintroduktion

För att ansöka till någon av våra Introduktionsprogram ber vi dig fylla i nedanstående formulär, för att komplettera din ansökan i Dexter. Vi kan då kontakta dig och boka in ett möte hos oss.

 

Bjud in mig till öppet hus!

Har du frågor om våra utbildningar?

Sofi Westerin, Rektor

Sofi Westerin

Rektor

070-819 13 90

Bild på ben med vita byxor med orange text

Introduktionsprogram

Introduktionsprogrammen finns till för att ge dig som saknar gymnasiebehörighet möjligheten att komma in på ett nationellt program eller att börja arbeta. Du kan läsa introduktionsprogrammen på alla våra skolor. Programinriktat val (IMV) och Yrkesintroduktion (IMY) går att läsa på de flesta av våra program. Kontakta skolans rektor för mer information.

Filmen finns på följande språk:
Introduktionsprogrammen på Arabiska
Introduktionsprogrammen på Persiska
Introduktionsprogrammen på Somaliska

Introduktionsprogrammet

Introduktionsprogrammet saknar en gemensam poängplan

0
På skolan tar vi fram en plan som passar dig som inte har godkänt i alla ämnen från grundskolan.
Summa 0

Inriktningar inom Introduktionsprogram i Uppsala

Programinriktat val (IMV)

Programinriktat val (IMV)

Introduktionsprogrammen finns till för att ge dig som saknar gymnasiebehörighet möjligheten att komma in på ett nationellt program eller att börja arbeta.