[wpdreams_ajaxsearchlite]
Tre elever som går tillsammans och skrattar

Sommaren 2023 flyttar Praktiska Bromma till Hammarby Sjöstad

I augusti 2023 kommer Praktiska Bromma att flytta till nya skollokaler i Hammarby Sjöstad. Vi byter samtidigt namn till Praktiska Gymnasiet Sjöstaden och får fler yrkesutbildningar på skolan.

Elever som söker till vår skola till augusti 2022 ska fortfarande söka till Praktiska Gymnasiet Bromma. Vi kommer vara kvar i våra nuvarande skollokaler i Bromma fram till juni 2023 och det sker under detta läsåret inga förändringar som påverkar skolan eller dig som elev. Du som startar hos oss i augusti 2022 kommer alltså gå på gymnasiet i Bromma i årskurs 1 och i Hammarby Sjöstad i årskurs 2 och 3.

Toppmodernt yrkesgymnasium 2023

Våra nya skollokaler i Hammarby Sjöstad är en satsning på ett toppmodernt yrkesgymnasium med en bra mix av olika yrkesutbildningar, som el- och energiprogrammet, industritekniska programmet, VVS- och fastighetsprogrammet, restaurang- och livsmedelsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet samt vård- och omsorgsprogrammet. Alla yrkesutbildningar som finns på skolan idag kommer finnas kvar efter flytten till Hammarby Sjöstad. Skolan kommer ligga nära Gullmarsplan och tvärbanans hållplats Mårtensdal samt till fina naturområden.

Vill du veta mer?

Vårt mål är att erbjuda Sveriges bästa yrkesutbildningar på en skola med fin gemenskap där du som elev har många möjligheter. Kontakta gärna skolans rektor caroline.asplund@praktiska.se om du funderar på att söka till skolan och har frågor om skolans program eller vår framtida flytt till Hammarby Sjöstad.

Alla nyheter