[wpdreams_ajaxsearchlite]

Digitalt öppet hus på Instagram

Den 14 april 2021 höll alla Praktiska Gymnasieskolor runt om i Sverige i ett digitalt öppet hus i form av livesändningar på Instagram – ett event som genererade i många nyfikna elever!

Med start 17:30 sände alla skolor live i en halvtimme på Instagram där tittarna fick hänga med rektorer, lärare och elever runt om på skolan. Under sändningen gästade elever från olika utbildningar som presenterade sina linjer och vad de får lära sig, vad APL innebär och vilka förmåner man har av att studera ett yrkesprogram. Visste du till exempel att du får 1 000 kr extra i månaden från CSN i lärlingsersättning och att du kan söka praktik i Italien, Spanien, Frankrike eller Tyskland hos oss? Detta och mycket mer får du information om i livesändningarna.

 

Är du nyfiken på att veta mer Praktiska Gymnasiet och vill titta på sändningarna i efterhand? Du hittar videorna på skolornas Instagramkonton under IGTV, gå in på Instagram och sök på Praktiska Gymnasiet + namnet på den stad du är intresserad av. Glöm inte att du även kan boka en privat visning om du vill besöka skolorna. Välj stad här på hemsidan och klicka på boka visning i menyn på startsidan.

Hoppas vi ses till terminsstarten i höst!

Alla nyheter