[wpdreams_ajaxsearchlite]

Praktiska Nacka tar hem vinst i två av fyra kategorier

Varje år har Praktiska Gymnasiet ett event där man får nominera personal på våra skolor runt om i landet inom fyra olika kategorier, Ambition, Kraft, Glöd och Innovation. Praktiska Gymnasiet Nacka tog hem priset i två av dessa kategorier!

Årets Ambition – Teresia Gerdén

Nomineringen löd:

Teresia är den ambitiösa medarbetaren som finns där för såväl elever som medarbetare. Hennes gedigna erfarenhet som lärare, biträdande rektor och förstelärare gör att hon hinner se varje individ och hjälpa denne framåt. Hon har ett lugn och tydlighet i klassrummet som är uppskattat av eleverna.

Teresia ger värdegrundsordet ambition en synlig person! Hon var även nominerad till lärarnas Guldäpple 2021.

Årets Glöd – Fredric Brehmer

Nomineringen löd:

En programutveckling som möjliggjorts av ett enormt driv manifesterat i glöd. När Fredric började sin tjänst fanns en minimal verkstad, knappt värd namnet. Med en förmåga att se långsiktigt på utvecklingen och att aldrig ge upp är fordonsprogrammet idag skolans största program, med över 100 elever och en verkstad som många APL-företag är avundsjuka på. Han ser det positiva hos alla personer och gör det där lilla extra för att just du ska lyckas.

Fredric tror på allas förmåga att nå framgång och är fantastisk på att bygga relationer. Att han dessutom var med och skapade skolans trygghetsteam för flera år sen, visar på förmågan att se vad som behöver göras lite innan det egentligen behövs! Fredric är GLÖD för hela Praktiska Nacka.

Bild av två lärare

Teresia Gerdén och Fredric Brehmer

Alla nyheter