[wpdreams_ajaxsearchlite]
bakgrundsbild representerade praktiska gymnasiets inriktningar.

// Introduktionsprogram

Yrkesintroduktion (IMY) Gävle

Målet med Yrkesintroduktionsprogrammet är du som saknar gymnasiebehörighet ska få en yrkesinriktad utbildning som gör att du kan gå ut på på arbetsmarknaden eller börja studera på ett yrkesprogram.

Ikon för Yrkesintroduktion (IMY)
Yrkesintroduktion (IMY)

Har man drömmar om att få jobba med ett yrke så ska man självklart ha rätt att skaffa utbildning för det. Men om man inte har betygen eller behörigheten som krävs för att komma in på ett yrkesprogram så finns yrkesintroduktion. Yrkesintroduktionen finns för att hjälpa elever plugga de ämnen som underkändes i grundskolan, eller för att underlätta att komma in i arbetsmarknaden. Om du är nyfiken om yrkesintroduktion kan du kontakta grundskolans SYV eller gymnasieskolans rektor för mer information.

Bild på ben med vita byxor med orange text

Introduktionsprogram

Introduktionsprogrammen finns till för att ge dig som saknar gymnasiebehörighet möjligheten att komma in på ett nationellt program eller att börja arbeta. Du kan läsa introduktionsprogrammen på alla våra skolor. Programinriktat val (IMV) och Yrkesintroduktion (IMY) går att läsa på de flesta av våra program. Kontakta skolans rektor för mer information.

Introduktionsprogrammet

Introduktionsprogrammet saknar en gemensam poängplan

0
På skolan tar vi fram en plan som passar dig som inte har godkänt i alla ämnen från grundskolan.
Summa 0

Har du frågor om utbildningen?

Nils-Åke Andersson, Rektor

Nils-Åke Andersson

Rektor

070-250 98 45

Fler inriktningar inom Introduktionsprogram i Gävle

Programinriktad val (IMV)

Programinriktad val (IMV)

Introduktionsprogrammen finns till för att ge dig som saknar gymnasiebehörighet möjligheten att komma in på ett nationellt program eller att börja arbeta. Kontakta skolans rektor för mer information.