[wpdreams_ajaxsearchlite]

Hur är det att plugga Kök och servering?

Här får man vänner
för livet

Hej! Jag heter Livy Badolo och är 20 år gammal. Jag läser första året på Praktiska Gymnasiet Stockholm Bromma på Restaurang- och livsmedelsprogrammet med inriktning Kök och servering. Skolan är väldigt bra och det är en bonus med möjligheten till mycket praktik.

På min praktik får jag lära mig att laga mat, hur man arbetar i ett kök, hanterar matvaror och hur man serverar. Det är även mycket fokus på service och kundkontakt.

Mina lärare Camilla och Helene är bra och jättesnälla och man lär sig mycket. Lärarna är engagerade och de besöker en när man har praktik. Men man måste kämpa själv, det räcker inte att bara komma till skolan.

Det roligaste med utbildningen är att hänga med de andra på skolan, skratta med kompisar på praktiken och att laga mat och att jag lär mig nya saker. Här får man vänner för livet. På min fritid älskar jag att dansa, gå ut med kompisar, chilla med mina systrar, titta på Netflix och laga mat.

Jag rekommenderar programmet till de som tycker om att laga mat. Skolan rekommenderar jag för att de har bra lärare. De är som kompisar, de tror på dig.

Om mig

Namn: Livy Badolo

Program: Restaurang- och livsmedel

Inriktning: Kök och servering

Alla Elevberättelser