[wpdreams_ajaxsearchlite]

Restaurang Baggen

En solig höstdag 2009 slog vi upp portarna till Restaurang Baggen för första gången. Sedan dess har vår personal och våra elever verkat i grytornas tjänst och förvandlat fina råvaror till läckra matkreationer till alla gästers förtjusning.

Servering och utbildning

Restaurang Baggen är Praktiska Gymnasiet Borås restaurang för vår utbildning på Restaurang- och livsmedelsprogrammet. Baggens lokaler utgör professionell restaurangutbildning samtidigt som vi erbjuder lunchservering alla vardagar.

Hos oss serveras varje dag tre vällagade alternativ med husmanskost, vanligtvis en kött/ fiskrätt, ett vegetariskt alternativ. Utöver detta har vi en stor och uppskattad salladsbuffé. Att maten håller högsta kvalité ser de duktiga eleverna och personalen till.

För eleverna på skolan är Baggen en fin språngbräda ut i arbetslivet och en mer realistisk bild om hur det är att jobba på restaurang, långt bättre än vad en skolbok kan skildra. Restaurangen är mycket populär och fungerar idag som en mötesplats för såväl yrkesmän som tjänstemän som alla uppskattar den lugna miljön och den goda maten.

Varmt välkomna in!

Öppettider: 11.30-13.00 alla vardagar

Adress
Risängsgatan 6
504 68 Borås
0702 – 37 07 70
 

Veckans meny för Baggen – v.13

Stängt. Vänligen se uppdateringar här och på vår facebooksida.
Mvh personalen